Мейсън Грийнууд беше обвинен в побой и сексуален тормоз

17:36
Мейсън Грийнууд беше обвинен в побой и сексуален тормоз

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд беше обвинен в побой и сексуален тормоз от приятелката си. В социалните мрежи се появиха снимки, на които въпросното момиче - Хариът Робсън, показва сериозни наранявания, твърдейки, че те са й били нанесени от 20-годишния футболист. Освен това може да се намери и аудиозапис, в който се чува как мъж иска от жена да правят секс, макар тя да не е съгласна. За този запис твърденията са, че са с участието на Грийнууд и Робсън.

Въпросният запис е от 22 октомври 2021 г. На него се чуват множество нецензурни изрази, като мъжът иска двамата да правят секс, но жената е против това. В един момент мъжкият глас отправя следната закана: “Бутни ме още веднъж и ще видиш какво ще ти се случи”.

Пред “Манчестър Ивнинг нюз” от клуба на Грийнууд коментираха, че са в течение на случващото се: “Наясно сме от снимките и обвиненията, които се разпространяват в социалните мрежи. Няма да правим допълнителни коментари, докато фактите не бъдат изяснени. Манчестър Юнайтед не одобрява никаква форма на насилие”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация