Фил Фоудън участва в масов бой заедно с майка си (видео)

21:39
Фил Фоудън участва в масов бой заедно с майка си (видео)

Футболистът на Манчестър Сити Фил Фоудън участва в сбиване часове след загубата с 2:3 от Тотнъм в Премиър лийг снощи. Това се случи по време на галавечерта в бойните спортове в “Манчестър Арена”, на която Кел Брук срази Амир Хан в очакваната с огромен интерес битка между бившите световни шампиони в бокса.

От набиращо популярност видео в социалните мрежи се вижда как 21-годишният Фоудън и русокоса жена си разменят реплики с група мъже, след което влизат в една стая. От там обаче после излиза майката на футболиста - 41-годишната Клеър, която влиза в конфликт с мъжете и блъска единия от тях. После той я удря и така се слага началото на мелето. В един момент Фил Фоудън се появява отново и посяга да удря.

По-рано във въпросната вечер английският национал беше изиграл цял мач за Сити.

Това не е първа изцепка за Фил Фоудън. Преди по-малко от два месеца стана ясно, че той и съотборникът му Джак Грийлиш са купонясвали и на сутринта отишли на тренировка в незадоволително състояние. По това време мениджърът на шампионите Джосеп Гуардиола не е бил на базата, но асистентите му го информирали за издънката на двамата. По тази причина Пеп наказа Грийлиш и Фоудън с изваждане от групатa.

През есента на 2020 година пък Фоудън беше отстранен от лагера на националния тим, след като се разбра, че заедно с Мейсън Грийнууд са вкарали момичета в хотелската си стая в Рейкявик.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация