Венци Стефанов: Не мога да разбера това безумие!

13:58
Венци Стефанов: Не мога да разбера това безумие!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази пред Sportal.bg разочарование от случващото се в НДК, където представители на 82 футболни клуба се готвят да проведат алтернативен изборен конгрес на БФС.

"Не мога да разбера това безумие! Седнали някакви клубове и решили да си правят конгрес. Колко са? 82 са. Това е смехория! 15% от всички клубове в България ще правят избор. И кои са там, дайте да видим. ЦСКА какво прави там? Ще правят алтернативно първенство с тези клубове ли? Да, ЦСКА в първенство с тези, останалите, 80 клуба може да стане шампион. 

Не е сериозно и говори много лошо за ръководството на един клуб, който използва феновете си и им дава поръчки. Каква работа имат феновете на ЦСКА на конгрес? Фенове нямат работа там. ЦСКА използва феновете си, едно време Томето така водеше феновете на Левски на поход. Това са глупости! Мястото на фена е на трибуните, откъдето да подкрепя своя любим клуб. Фенът няма място на конгрес. Какво ще решават феновете? Това е една голяма глупост! 

Държавата се тресе, виждате какво се случва. Европа се тресе - има война, умират хора. Отделно инфлация, протести, горива, суровини, всичко се тресе, а едни хора седнали конгрес да правят... Явно си нямат друга работа тези хора. Един файтон са. Няма да им стигнат хората за попълване на комисиите на техния конгрес. Безумство! 

Всичко това не допринася по никакъв начин за доброто на футбола, напротив - лошо е. Няма консенсус, няма разбирателство, има една огромна глупост. Накрая да не се стигне до намеса от страна на ФИФА. Това ще е най-лошото", каза босът на най-стария столичен клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация