Спалети: Имаме още девет мача, в които да зарадваме привържениците ни

21:18
Спалети: Имаме още девет мача, в които да зарадваме привържениците ни

Наставникът на Наполи Лучано Спалети смята, че неговият отбор, Милан, Интер и Ювентус имат равни шансове от по 25% да спечелят Скудетото.

„Ако погледнем класирането, лидерът (Милан – б.р.) има по-големи шансове за титлата. Ако обаче вземем предвид стойността на съставите, бих казал, че всеки от четирите тима има шанс от по 25%. Големи отбори са замесени в борбата и не знам дали нашият ентусиазъм ще бъде достатъчен за триумф, тъй като има и други силни тимове. Малко изоставаме, но трябва да преживеем тази ситуация с увереност заедно с нашите фенове.

Трябва да даваме нещо повече на нашия стадион и да намираме решения вътре в нас. Ентусиазмът и любовта от феновете винаги са позитивни. Ние ги усещаме и имаме още девет мача, в които да зарадваме привържениците ни. Всички мои играчи са професионалисти и се будят всяка сутрин, за да се подобряват. Така стават нещата в модерния футбол. Виждам образцови отдаденост и желание за развитие. Всички са посветени на работата. Моя е вината, че Фаузи Гулам не играе, но той дава съвети на съотборниците си. Лоренцо Инсиние тренира доста добре и винаги е напълно отдаден. Не бива да играем с ръчна спирачка, а да практикуваме модерен футбол с дълги пасове и ситуации един срещу един“, коментира Спалети на пресконференцията си преди мача с Удинезе.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация