Тотнъм с отлично представяне срещу Астън Вила

21:32
Тотнъм с отлично представяне срещу Астън Вила

Тотнъм стигна до четвърта поредна победа, след като спечели с 4:0 гостуването си на Астън Вила. Хюн-Мин Сон реализира хеттрик, а Хари Кейн се отчете с две асистенции. Отборът на Антонио Конте е четвърти в класирането с аванс от 3 точки пред петия Арсенал, който е изиграл един мач по-малко.

Сон откри резултата още в третата минута, но Тотнъм имаше късмет да води на почивката. Вила доминираше през цялото първо полувреме и създаде множество положения, но не успя да ги реализира. Деян Кулушевски удвои аванса на гостите в началото на второто полувреме, а Сон сложи край на интригата в 66-ата минута. След това седмицата на "шпорите" се разписа още веднъж.

Резултатът не отразява точно представянето на двата отбора и създадените положения, но се видя, че Тотнъм притежава играчи, които могат да правят разликата. Освен Сон и Кейн поредния си силен мач изигра и Кулушевски, който се отчете с гол и асистенция.

На фона на отличните изяви на играчите на "шпорите" в атака, вероятно най-добрият играч на тима бе Юго Лорис, който направи серия от спасявания през първото полувреме. Вратарят спря Джейкъм Разми след негов индивидуален пробив, силен удар на Джон Макгин и удар от фал на Филипе Коутиньо. Дани Ингс също пропусна две отлични възможности.

След седмата си поредна победа на "Вила Парк" Тотнъм е в отлична позиция да завърши сезона на четвърто място. След две поредни загуби Арсенал вече изостава с три точки, а има много тежка програма до края. Уест Хам и Манчестър Юнайтед пък са 6 точки зад "шпорите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация