Бербатов: Всеки, който е свързан с Юнайтед, в момента гледа Ливърпул със завист

23:58
Бербатов: Всеки, който е свързан с Юнайтед, в момента гледа Ливърпул със завист

Бившата българаска звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира дербито с Ливърпул на “Анфийлд” наскоро, в което мърсисайдци разбиха “червените дяволи” с 4:0. Бербатов се изказа ласкаво по адрес на Ливърпул, но си призна, че не би искал да види как воденият от Юрген Клоп отбор печели 4 трофея този сезон. Както е известно, Ливърпул вече триумфира в турнира за Купата на лигата (“Карабао Къп”), а освен това е на финал за ФА Къп (срещу Челси ) и е на второ място в класирането на Премиър Лийг, на точка зад защитаващия титлата си Манчестър Сити. Ливърпул е и на полуфиналите на Шампионската лига, където съперник на тима е испанският клуб Виляреал.

“Боли, но респект за Ливърпул. Загубата на Юнайтед от тях с 0:4 беше тежка за гледане. Имаше съществена разлика между двата отбора на терена, тя си пролича и във втория гол, който беше невероятен. Всеки, който е свързан с Юнайтед, в момента гледа Ливърпул със завист”, споделя Бербатов, цитиран от " Ливърпул Ехо".

“Има голяма разлика между Ливърпул и Юнайтед. Ливърпул се цели в квадрупъл, а Юнайтед се опитва да се добере до Европа. Те ( Ливърпул - б.р.) имат шанс да сътворят история, ще бъде трудно, но не невъзможно.

Не ме харесва да подкрепям Сити, но не искам да видя как Ливърпул печели четири трофея. Сърцето ми кърви като гледам как Ливърпул прогресира, а Юнайтед регресира”, добавя Бербатов, който в кариерата си има хеттрик срещу Ливърпул на "Олд Трафорд".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация