Спас Джевизов: За ЦСКА второто място е било все едно сме последни

16:20
Спас Джевизов: За ЦСКА второто място е било все едно сме последни

Легендарният централен нападател на ЦСКА Спас Джевизов даде любопитно интервю в официалния сайт на ЦСКА 1948. Бившият голмайстор атакува ЦСКА София, като заяви, че клубът е "дошъл от Ловеч и играе под наем на "Армията". Джевизов каза още, че в Борисовата градина второто място е равно на последно и навремето е подарявал своите сребърни медали.

"ЦСКА е моята съдба. Всичко, което съм го изживял, остава завинаги в сърцето ми. Това е моят живот! Нотингам, Ливърпул, Реал Сосиедад, но това е история и ще си остане история. В днешно време е трудно да си помислиш, че ще победиш настоящия европейски шампион и кога ще се срещнеш с него. Да нося червената фланелка беше чест и достойнство за мен и моите колеги, раздавах на 100%, давайки и повече, ако трябва, залагах и здравето си. 

Трудно можеш да подкрепяш днес този отбор, който играе там (в Борисовата градина) под наем. В никакъв случай, няма как да го подкрепя. Разделихме се и ветерани, и фенове. За нас винаги второто място е било все едно сме последни, сребърните медали ги подарявах, второто място беше недостойно - гонехме само първото място

Целите бяха високи, различно от всичко това, което прави този наемен отбор на "Армията", дошъл от Ловеч, незнаейки какво значи чест, достойнство, армейци и т.н. 

Четете книгата на Аспарух Никодимов! Всеки, които иска да се запознае с историята на нашия голям отбор, за славните мачове на ЦСКА, да си вземе тази книга. А не книжките, написани от тролове, наведени до земята, безподобни, които след напускането на ловешкия тим, само за една минута ще бъдат забравени завинаги", заяви Спас Джевизов. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация