Моуриньо: Сега съм много по-малко егоцентричен

20:31
Моуриньо: Сега съм много по-малко егоцентричен

Наставниткът на Рома Жозе Моуриньо, донесъл на “вълците” първия европейски трофей в историята им, като изключим Купата на панаирните градове през 1961 година, заяви, че в италианската столица се чувства “много по-малко егоцентричен”. На финала на Лигата на конференциите Рома надви Фейенорд с 1:0 в Тирана.

“Това ме накара да почувствам нещо, което може би не бях усещал никога преди. Това беше сякаш нашата Шампионска лига. Сега съм много по-малко егоцентричен, станах човек, който живее повече за другите, отколкото за себе си”, сподели Моуриньо на среща с ученици в родината си Португалия.

Моу коментира и зимния трансфер на сънародника си Серджо Оливейра, който подсили халфовата линия на Рома, след като бе преотстъпен на “джалоросите” от Порто.

“Ако Порто ни го даде под наем, лично ще го взема и ще го доведа в Рим. Ако го купим, не знам дали кредитната ми карта ще може да покрие сумата…Той беше много важен за нас този сезон, споделяме еднакви принципи и ми помагаше да предам тези ценности на останалите. Той даде пример от какъвто имахме нужда. Бих искал да остане, но трябва да изчакаме и да видим”, каза 59-годишният Моуриньо, говорейки за Оливейра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация