Барса се намеси в битката за подписа на Ди Мария

12:50
Барса се намеси в битката за подписа на Ди Мария

Анхел Ди Мария не бърза да завършва трансфера си в Ювентус, тъй като в последните дни е бил осведомен за интерес от страна на Барселона, съобщава вестник “Мундо Депортиво”. 

Аржентинското крило напуска Пари Сен Жермен в края на месеца, когато ще се превърне в свободен агент. Трансферът в редиците на “старата госпожа” бе смятан за сигурен до скоро, тъй като двете страни постигнаха окончателна договорка още преди седмици. Сега обаче предложението на каталунците може да обърка плановете на торинци. Испанският гранд е изправен пред перспективата почти сигурно да изпусне Усман Дембеле, чийто договор също изтича, и от ръководството са преценили, че евентуално привличане на Ди Мария като свободен агент е отлично разрешение на този проблем. Аржентинецът прекара четири сезона като играч на Реал Мадрид, но не изпитва сериозни сантименти към мадридчани, след като бе накаран почти насила да напусне в посока Манчестър Юнайтед и би пристигнал на “Камп Ноу” без никакви проблеми.

Испанският гранд е изправен пред перспективата почти сигурно да изпусне Усман Дембеле, чийто договор също изтича, и от ръководството са преценили, че евентуално привличане на Ди Мария като свободен агент е отлично разрешение на този проблем. Аржентинецът прекара четири сезона като играч на Реал Мадрид, но не изпитва сериозни сантименти към мадридчани, след като бе накаран почти насила да напусне в посока Манчестър Юнайтед и би пристигнал на “Камп Ноу” без никакви проблеми.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация