Ливърпул отхвърли и втората оферта на Байерн за Мане

17:18
Ливърпул отхвърли и втората оферта на Байерн за Мане

Ръководството на Ливърпул е отхвърлило и втората официална оферта, която е получило от Байерн (Мюнхен) за Садио Мане. Според „Би Би Си“ предложението е било на стойност 30 милиона паунда. То е с пет милион повече от първата оферта, чийто размер е бил 25 милиона паунда (21 млн. плюс още четири милиона под формата на бонуси). Източникът твърди, че Ливърпул иска за своя нападател 50 милиона евро (42,8 милиона паунда). Аргументът е, че Байерн настоява за подобна сума за 33-годишния Роберт Левандовски, чийто договор с баварците също изтича след година, какъвто е и случаят с 30-годишния Мане.

"Скай спортс" разкрива, че структурата на втората оферта на Байерн е 23,5 млн. паунда плюс 6,5 млн. под формата на бонуси. 

В момента Мане е на лагер с националния отбор на Сенегал, който играе квалификации за Купата на Африка. Там нападателят направи доста интересни изказвания. Първо заяви, че ще направи това, което искат 60-70% от неговите сънародници. А именно – да си тръгне от клуба. След това 30-годишният футболист обясни, че се е пошегувал и не е искал да обиди никой в Ливърпул. Накрая Мане изтъкна и следното: „Байерн или Барса? И двата отбора са добри. Аз обаче не съм фен на тези отбори. Любимият ми тим е Марсилия“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация