Кирьос: Надал е №1 в историята

20:26
Кирьос: Надал е №1 в историята

Австралийският тенисист Ник Кирьос, който достигна до полуфиналите на турнира в Щутгарт (Германия) заяви, че според него испанецът Рафаел Надал е номер 1 в историята.

"Мисля, че най-добрият тенисист е Рафаел Надал. Той вече има 22 титли от турнирите от Големия шлем, докато Новак Джокович и Роджър Федерер имат по 20", коментира Кириос.

Тенисистът, който в момента заема 65-ото място в ранглистата, добави, че винаги е бил емоционален и амбициозен.

"Не мисля, че правя нещо необичайно на корта. Вече съм на 27 години и се държа по този начин, откакто бях на 10. Няма да се променя сега. Мисля, че феновете искат да гледат вълнуващи и напрегнати срещи. Ако загубиш е нормално да се ядосваш. Това е човешко", каза още Ник Кирьос.

„Обичам хората да се наслаждават на играта ми. Горд съм от стила си на игра“, добави австралиецът и заяви още, че всички тенисисти ще имат нужда от малко време, за да свикнат с тревната настилка.

"Надявам се да запазя постоянство и да играя повече мачове в следващите седмици. Обикновено не си поставям цели, а просто искам да се забавлявам на корта. Не мисля за класирането, защото знам, че мога да победя всеки", завърши Ник Кирьос.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация