Ериксен отказал да премине в Ман Юнайтед

15:53
Ериксен отказал да премине в Ман Юнайтед

Халфът на Брентфорд Кристиан Ериксен е отказал предложение от страна на Манчестър Юнайтед. Договорът му с "Пчеличките" изтича и той става свободен агент. От "Олд Трафорд" искаха да го вземат без пари, за да запълнят дупката в средата на терена, останала след напускането на Пол Погба, Неманя Матич и Хуан Мата, но изглежда датчанинът има други планове, съобщава "Атлетик".

От Юнайтед са се свързали с Ериксен, за да му отправят конкретно предложение, но той бързо е дал отрицателен отговор. Основната причина за това е, че желанието на играча е да остане в Лондон, където се чувства добре.

Така пред Ериксен остават две опции за продължаване на кариерата му. Единият вариант е да подпише нов договор с Брентфорд и да остане в този клуб. Другата опция пред него е да се завърне в Тотнъм, който също иска да го вземе в състава си.

Макар Брентфорд да е клубът, който повярва в Ериксен и му даде шанс да възроди кариерата си, която изглеждаше приключила, след като той получи сърдечен арест по време на Евро 2020, Тотнъм може да има предимство в битката за датчанина. То се крие във факта, че "Шпорите" ще играят в Шампионската лига през новия сезон. Освен това халфът познава обстановката в клуба, където прекара по-голяма част от кариерата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация