Реал представи Рюдигер (видео)

19:42
Реал представи Рюдигер (видео)

Централният защитник Антонио Рюдигер бе официално представен като играч на Реал Мадрид. Бранителят подписа договор за четири сезона с мадридчани, където пристига със свободен трансфер от Челси. Двата клуба оповестиха трансфера преди около две седмици, но германецът бе ангажиран с националния тим на своята страна и едва тази сутрин премина медицински прегледи, след което парафира своя контракт.

“Това е много специален ден за мен. Искам да благодаря на родителите си, защото без тях не бих могъл да достигна до тук. Те винаги са ме подкрепяли и това е било много важно през целия ми живот. Искам също така да благодаря на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес, че ми даде възможност да играя за този велик клуб. Мога да обещая, че ще дам всичко за този тим. Искам да спечеля колкото се може повече титли. Давай Мадрид и нищо друго”, заяви Рюдигер.

Германският национа сподели и интересна подробност, че в един момент сериозен интерес към него е проявил и Барселона, но той е заявил на брат си, който е и негов агент - “ Реал Мадрид или нищо”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация