Салах може да напусне Ливърпул още това лято (видео)

19:45
Салах може да напусне Ливърпул още това лято (видео)

Шокиращо за мнозина Мохамед Салах може да напусне Ливърпул още през това лято, информира вестник “Сън” тази сутрин. Въпреки че мърсисайдци вече се разделиха със Садио Мане, то той може да бъде последван от египетския флангови футболист. Причина за това е, че Салах има договор само за още година и макар двете страни да преговарят от месеци, то те не могат да се разберат за неговото удължаване. 

Именно поради тази причина шефовете на “Анфийлд” са решили да се разделят с играча, но само при положение, че за него пристигне достатъчно добра оферта, която да задоволява финансовите им претенции. Вестникът допълва, че най-вероятно оферта на стойност от около 60 милиона паунда би била достатъчна за осъществяване на подобна сделка, а като основни фаворити са споменавани имената на ПСЖ и Реал Мадрид. 

Френският шампион успя да задържи Килиан Мбапе, но новите хора в ръководството искат да направят промени в развитието на тима. На “Парк де Пренс” се надяват да успеят да се разделят с Неймар и именно на негово място да вземат Салах. Мадридчани пък се разминаха именно с Мбапе, който остана във Франция, и на “Сантиаго Бернабеу” търсят ново класно попълнение за нападението си.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация