Байерн отказал и третата оферта за Левандовски

17:00
Байерн отказал и третата оферта за Левандовски

От Байерн Мюнхен са отклонили и третото предложение на Барселона за нападателя Роберт Левандовски, съобщава “Билд”.

Най-новата оферта на каталунците за голмайстора беше 40 млн. евро плюс още 5 млн. под формата на бонуси. Според изданието обаче германският шампион не е бил убеден и от нея, като на “Алианц Арена” биха разгледали предложение за Левандовски само ако тя е в размер на поне 50 млн. евро. Засега обаче информациите са, че в Барселона не възнамеряват да направят четвърти опит да се сдобият с 33-годишния играч.

Междувременно, започна да се говори за възможността Левандовски да бойкотира предсезонната подготовка на Байерн. Според бившия агент на футболиста Майк Бартел това не би било изненадващо, тъй като полският национал вече го е правил през 2013-а, когато Борусия (Дортмунд) отказа да го пусне да отиде при баварците, въпреки че му оставаше само една година от договора. Сега ситуацията е същата, като нападателят желае да премине на “Камп Ноу”, въпреки че има още един сезон от контракта с настоящия му тим.

Почетният президент на Байерн Ули Хьонес също коментира хипотезата за бойкот на футболиста. “Роберт Левандовски не е болен и няма други оправдания да не се яви на тренировка. Роберт е спортсмен и винаги се е държал безупречно. Убеден съм, че ще играе за Байерн през следващия сезон”, коментира той пред “Билд”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация