Кобрата: Приех битката, защото съм мъж

21:11
Кобрата: Приех битката, защото съм мъж

Кубрат Пулев заяви на официалната пресконференция преди реванша си с Дерик Чисора, че се надява съдиите и реферите да отсъждат съвестно. В събота вечер преди полунощ Кобрата ще се изправи срещу британския си съперник в Лондон, а съдиите също ще бъдат англичани. 

“Винаги съм щастлив, защото животът е един рай и трябва да го оценяваме. Имам голям опит, който ще ми даде допълнително проценти шансове за победа.

Сигурен съм в себе си, вярвам в себе си. Дерик говори много, аз го правя по-малко от него. Но пък съм честен и говоря истината. С екипа ми се подхотвихме страхотно. Тренировките бяха много тежки и сме готови за реванша с Чисора.

Приех битката, защото съм мъж и като такъв му дадох право на реванш. Всеки има право на втори шанс. Имаме история с него и сега ще видим кой е по-добър от преди. Стиловете ни са различни и в събота вечер ще видим кой е направил нужните промени.

Стилът ми е много прецизен, обичам да работя като хирург, като професор, така подготвям ударите си. Не знам за нокаут, защото това е спорт. Все пак, това е професионален бокс, а не е билярд, затова е толкова интересен по цял свят. Имам много сила и енергия и всеки рунд ще е много труден за Чисора.

Идвам за победата и ще видим какво ще се случи. Сега и двамата сме се променили много, а той се е променил за добро. Дерик е станал по-умен и по-балансиран от преди. Може би е по-добър боксьор от преди, но това го прави още по-опасен съперник.

Победата е най-важната, но за него също е така. И двамата задължително трябва да победим и затова съм сигурен, че ще стане страхотна битка. Само един ще победи и се надявам реферите да са честни, защото те са англичани и ние сме в Англия. Ако загубя, да ми присъдят загуба, но ако спечеля, нека ми присъдят победата”, каза Пулев.

Неговият мениджър Ивайло Гоцев сподели, че тренировките на Кобрата са наистина много сериозни и цялата зала се тресяла, докато той удря по чувалите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация