Бербатов: Промяната идва!

23:43
Бербатов: Промяната идва!

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов говори пред Sportal TV преди да влезе в сектор “А” на стадион “Витоша” за мача между ЦСКА 1948 и Левски. Легендарният нападател заяви, че промяната в българския футбол се задава. 

"Идваме от Пловдив, там бяхме на друг мач. Просто идвам да се насладя на двубоя, надявам се да стане хубав такъв. Пенев и Стоилов са двама големи специалисти, които заслужават уважението на всички, които се занимават с футбол. Както гледам атмосферата е чудесна, теренът ми се струва перфектен също, така че ще се насладим на хубав футбол. 

Впечатленията ми дотук от новото първенство? Рано е да говорим за първи впечатления - както казваш, още е много рано. Но като цяло от това, което гледах и вчера, стараят се отборите, първи мачове са, малко по-тежко влизат в мачовете заради тежката подготовка. 

Каква футболна есен да очакваме ли? Ще гледаме, ще видим, знаете за какво се борим, промяната идва! Софийският градски съд вече реши, сега Футболният съюз има право на обжалване и Апелативният съд трябва да се произнесе. Надявам се, че всичко ще бъде както трябва. Софийският градски съд намери много нередности в този конгрес. Смяната на правителството? О, тук вече ме вкарваш в някакъв политически въпрос, а ние сме далеч от това. Гледаме чисто футболните неща", заяви Бербо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация