Чави няма да води Барса срещу Интер Маями

21:51
Чави няма да води Барса срещу Интер Маями

Наставникът на Барселона Чави Ернандес няма да води своя отбор в контролата срещу Интер Маями, която е първа за тима от американското му турне.

Медиите в Испания съобщават, че младият специалист все още не е получил разрешение от американските власти да влезе в страната заради бюрократични пречки, свързани с негови предишния пътувания до Иран като наставник на катарския Ал Сад. По тази причина той не замина с Барселона в събота, като не е успял да хване полет и тази сутрин. Това означава, че той със сигурност пропуска контролата на каталунците, която е тази нощ. Надеждата на Чави е да успее да отлети за САЩ още утре с необходимите документи, като се очаква да бъде на скамейката за Ел Класико срещу Реал Мадрид в Лас Вегас рано сутринта в неделя.

Треньорът ще бъде заместен срещу Интер Маями от своя брат Оскар Ернандес, който води тренировките на американска земя. Най-новото попълнение Роберт Левандовски също ще пропусне проверката, като най-вероятно това ще стане и с Жерард Пике и Феран Торес, които все още не са получили медицинско разрешение за игра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация