Селтик представи двама нови

07:34
Селтик представи двама нови

Шотландският Селтик привлече двама нови футболисти, обявиха от клуба. Единият е Мориц Йенц – германски централен защитник, който идва от френския Лориен. Второто ново попълнение е Аарън Мой, австралийски дефанзивен халф. 


По-рано тази седмица Селтик оформи постоянното преминаване на крилото Жоао Педро Невеш-Жота от Бенфика, както и Камерън Картър-Викърс, Алехандро Бернабей, Бен Зийгрист, както и Дайцен Маеда също вече с постоянен договор. 


Говорейки пред медиите за последните две нови попълнения, мениджърът на шотландския шампион Анге Постекоглу заяви: "Радвам се, че успяхме да привлечем и Арън, и Мориц в клуба. И съм сигурен, че те ще бъдат страхотни попълнения към нашия отбор. Ясно е, че познавам Мой от времето, когато бях селекционер на австралийския национален отбор. И знам, че той носи със себе си богат опит както на клубно, така и на международно ниво. 


31-годишният Мой идва от китайския Шанхай Порт и ще подпише договор за една година с опция за удължаване с още една. 


"23-годишният Мориц е футболист, който следим от известно време. И се убедихме за този период, че е човек, който може да ни бъде от помощ. И двамата вече имаха шанса да се срещнат с останалата част от отбора и съм сигурен, че съвсем скоро ще установят приятелски отношения с новите си колеги и ще се впишат в съблекалнята. Знам, че нашите привърженици чакат с нетърпение възможността да ги видят с фланелката на Селтик, завърши австралийският мениджър на "детелините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация