Барса се развилня срещу Интер Маями (видео)

05:47
Барса се развилня срещу Интер Маями (видео)

Барселона стартира страхотно американското си турне, разгромявайки с 6:0 Интер Маями. Каталунците играха с много настроение и загатнаха за огромния си потенциал в офанзивен план. Над всички беше бразилецът Рафиня, който още в първия си мач с екипа на "блаугранас" вкара гол и даде две асистенции още до почивката. 

 
Другите попадения за испанския гранд реализираха Пиер-Емерик Обамеянг, Ансу Фати, Гави, Мемфис Депай и Усман Дембеле. Домакините, начело на които е бившият английски национал Фил Невил, по никакъв начин не успяха да се противопоставят на именития си съперник. 
 

Каталунците бяха без старши треньора си Шави Ернандес, който не получи виза от американските власти, но се очаква още днес да се присъедини към тима и да седне на скамейката за дербито с Реал Мадрид в Лас Вегас в нощта на събота срещу неделя.
 
 
Роберт Левандовски, чийто трансфер от Байерн беше обявен официално часове преди мача с Интер Маями, проведе загрявка с отбора, но не взе участие в проверката. Дебют като титуляри записаха други две от новите попълнения - Андреас Кристенсен и Рафиня. 
 

Атаката на Интер Маями беше водена от бившия ас на Реал Мадрид - Гонсало Игуаин и американеца с български корени Индиана Василев. Сред резервите личеше името на сина на Дейвид Бекъм - Ромео, който влезе в края на срещата.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация