Любо Пенев: Играем добър футбол и печелим точки

19:25
Любо Пенев: Играем добър футбол и печелим точки

"Стараем се, тренираме, опитваме се да играем добър футбол, получава се, печелим точки. Имаме си и кусурите, но се оправят лека-полека", заяви наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев преди двубоя с Лудогорец от третия кръг на Първа лига в петък. "Червените" записаха победа над Левски и равенство с Пирин в първите си две срещи от новия сезон, а утре посрещат шампиона на България от 21:00 часа на стадиона в Бистрица.

"Трябва да излезем с малко по-добра настройка, особено в началото на двата мача, много по-добра настройка. По-скоро концентрация бих го нарекъл. Към момента не мога да разчитам на всички футболисти, това не е проблем, разполагам с други добри футболисти, така че трябва да се справят и да изпълнят изискванията на ръководството. Следя противниците, с които ще имаме двубои, гледах и последния мач. Излишно е да коментирам, че Лудогорец има футболисти за два състава. Играха срещу съперник, който не е на тяхното ниво и в никакъв случай не ги затрудни. Ние ще се опитам да изпълним плана, който имаме за конкретния мач. Подготвяхме се няколко дни, включително и днес, така че подхождаме абсолютно сериозно към всеки един съперник. Ние не сме отбор, който трябва да подценява другите. На нас ще ни е тежко срещу всичките съперници", коментира Пенев на днешната си пресконференция.

"Футболистите са стараят, влагат се много в тренировките и съм доволен от усилията, които виждам. За месец и половина нещата няма как да се случат. Един отбор се гради във времето, спокойно, с работа, с постоянство. Има трансферни периоди, в които ще привличаме футболисти, за да има конкуренция по постовете, което е много важно за един отбор, който си поставя високи цели. В момента играем добре, но винаги може повече", допълни той.

Бившият национален селекционер отказа да коментира назначението на Младен Кръстаич начело на България. "Надявам се и вярвам, че най-накрая ще намерим човека, дали ще е той, дали ще е някой друг", сподели Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация