Михайлов: Кръстаич има пълен кредит на доверие

19:35
Михайлов: Кръстаич има пълен кредит на доверие

Президентът на БФС Борислав Михайлов представи новия селекционер на нациналния отбор Младен Кръстаич. Той обяви и целите пред сръбския специалист. 

"След последните резултати, които бяха крайно незадоволителни, обещах, че до края на месец юли ще се опитаме да назначим нов национален селекционер. Щастлив съм, че новият треньор е Младен Кръстаич. Той идва с трима помощници, като към екипа ще се присъедини Иван Иванов. Той го познава от престоя на Иван в Партизан", започна той.

"Поне с петима други специалисти сме разговаряли. Той е млад, но вече има опит. Няма и езикова бариера. Исках точно нещо такова. Сръбска школа, друг характер. На нашия отбор му трябва точно характер и дисциплина. Договорът му е за две години. Младен Кръстаич ще бъде още днес на мача на Левски. Има пълен кредит на доверие.

Треньорската школа работи добре. Преди един месец дадох 20 про лиценза. Като ценз прави всичко това, което е дала като възможност УЕФА. Като всяко нещо, което не се доразвива, стига до едно ниво, в което те не получават работа в клубните отбори. Това е втори път, в който взимаме чужд треньор", добави още той.

"Добро представяне и вдигане в друга група в Лига на нациите, като целта е класиране и за европейско първенство. Това е причината да правим тези промени. Отборът трябва да изглежда много по-добре", завърши президентът на БФС. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация