Божката Краев осъществи екзотичен и крайно неочакван трансфер

11:59
Божката Краев осъществи екзотичен и крайно неочакван трансфер

Българският полузащитник Божидар Краев осъществи изненадващ трансфер и премина от досегашния си тим Мидтиланд в Уелингтън Финикс от Нова Зеландия, съобщиха от клуба. Юношата на Левски пристига в австалийската А лига, в която се състезава новият му тим, със свободен трансфер. Краев е подписал договор за две години. 

“Офертата на Финикс ме заинтригува. Имах няколко други възможности, но бях с добро предчувствие за тази оферта. А лигата се разраства и исках да бъда част от нея. Аз съм креативен играч и моята роля е да вкарвам и асистирам. Искам да изиграя максимален брой мачове и да помогна на Финикс да достигне до най-високата възможна позиция в Лигата”, заяви Краев пред сайта на отбора. 

Божидар Краев има 24 мача и 3 гола за националния отбор на България, а последно носи националната фланелка в контролата срещу Франция през август миналата година. През последната кампания Уелингстън Феникс завърши на шестото място в първенството с 39 точки от 26 двубоя, но с отрицателна голова разлика от -15 попадения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация