Кейн намигна на Байерн

18:17
Кейн намигна на Байерн

Шефовете на Байерн (Мюнхен) са се свързали с представители на Хари Кейн, за да проучат на съвсем първоначален етап дали нападателят би бил заинтересован да премине в шампиона на Бундеслигата през следващото лято. Капитанът на националния отбор на Англия има договор до лятото на 2024-а година с “шпорите”, но през миналото лято бе твърдо решен да напусне лондончани в посока Манчестър Сити, което обаче не му бе позволено от клуба. 

От Байерн са твърдо решени да вземат класен заместник на Робърт Левандовски през лятото на 2023-а и отсега проучват възможностите на пазара. “Шпорт Билд” информира, че баварците са получили положителен отговор на първоначалните си въпроси, но все още не са започнали “конкретни разговори”. 

До голяма степен една евентуална сделка ще зависи и от предстоящата кампания, в която Кейн трябва да има водеща роля като един от лидерите на Тотнъм в желанието на Антонио Конте да донесе първи трофей за тима от северен Лондон от 2006-а. При неуспено развитие на сезона обаче има голяма вероятност Кейн отново да бъде амбициран да напусне в посока отбор, който би могъл да му гарантира някакви отличия. Въпреки впечатляващата статистика и постижения на лично ниво, то на този етап нападателят, който само след седмица ще навърши 29 години, има едва три загубени финала.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация