Тунчев: Ботев е опрян до стената

17:39
Тунчев: Ботев е опрян до стената

Старши треньорът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев очаква изключително тежко гостуване на Ботев (Пловдив) тази вечер. Двубоят е от 21:00 часа. 

„Готови сме за двубоя, нямаме кадрови проблеми. Очаквам един тежък мач. Това, че Ботев е загубил първите кръга (б.р. – от Хебър и Ботев Враца) не означава абсолютно нищо. Те си остават добър отбор. Връщат им се трима от наказания – Брахими, Супрайен, Рабей. Те не можаха да играят в първите два кръга. Разполагат с класни изпълнители. Така че наистина ни очаква труден двубой. Те са опрени до стената, няма накъде. В Лигата на конференциите също не спечелиха“, сподели младият наставник на кърджалийци. „Победата ни над Берое беше по-скоро за успокоение, да вдъхне повече увереност на самите футболисти. Надявам се да успеем да разкрием потенциала, който имаме и срещу Ботев в Пловдив“, добави Тунчев. 

Клубът все още опитва да уреди с картотека бразилеца Жозе Едералдо Да Силва Жуниор. Ръководството на Арда пък взе решение да намали абонаментните карти с 10%. Сектор А ложа вече струва 315 лева, при стара цена 350, и сектор А и В – 144 лева, при стара цена 160.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация