Нагелсман: Кейн е много скъп, но ще видим

17:42
Нагелсман: Кейн е много скъп, но ще видим

Наставникът на Байерн Юлиан Нагелсман засили спекулациите, че Хари Кейн може да премине в редиците на баварците. Той не отрече подобна възможност, когато бе попитан за капитана на Англия. Вчера “Билд” написа, че баварците имат желание да привлекат Кейн следващото лято и вече дори са говорили с представителите на нападателя на Тотнъм.

“Той е много скъп, това е проблемът, но е фантастичен играч. Един от малкото, които могат да играят като централен нападател, както и като номер 10. Много е силен, брилянтен с глава и с двата крака. Разбира се, би вкарвал много в Бундеслигата. Не знам каква е цаната му, но е трудно за Байерн. Ще видим какво ще се случи в бъдеще”, коментира Нагелсман.

Кейн има договор с Тотнъм до 2024 г. Миналото лято той имаше желание да напусне, но клубът не му позволи да премине в Манчестър Сити. След пристигането на Антонио Конте нападателят изглежда се чувства доста по-комфортно, тъй като вижда възможност отборът да се бори за трофеи в близко бъдеще, но развитието на този сезон може да определи бъдещето му.

Байерн има желание да вземе качествен заместник на Роберт Левадовски, който премина в Барселона. Клубът направи удар с привличането на Садио Мане от Ливърпул, но иска да разполага и с типичен централен нападател. Наскоро изпълнителният директор на баварците Оливер Кан също записа с похвали Кейн, като го определи като “мечта за бъдещето”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация