Гарет Бейл с дебютен гол за Лос Анджелис ФК

09:00
Гарет Бейл с дебютен гол за Лос Анджелис ФК

Бившият футболист на Реал Мадрид Гарет Бейл откри головата си сметка Мейджър лийг сокър на САЩ и Канада. 

Уелският ас, който вече е част от Лос Анджелис ФК, се разписа при победата с 2:0 над Спортинг Канзас Сити като гост. Първата част на двубоя завърши без голове, но след почивката гостите от Града на ангелите се развихриха. 

В 56-ата минута Кристиан Аранго откри за Лос Анджелис ФК със седмия си гол в осем мача. Появилият се като резерва в 65-ата минута на мястото на Куадво Опоку Бейл се възползва от подаване именно на Аранго и в 82-ата минута оформи крайния резултат. 

Атаката беше започната именно от Бейл, който прехвана едно погрешно подаване в собствената половина и комбинира с Аранго. Той напредна към наказателното поле и го намери отляво. Уелсецът беше притиснат от трима играчи на домакините, но с удар с левия крак успя да прати топката в мрежата за дебютното си попадение.

Уелсецът дебютира за новия си тим преди седмица, когато изигра около 20 минути срещу Нашвил. За Лос Анджелис игра и другото звездно ново попълнение Джорджо Киелини, който бе заменен след почивката. След този мач Лос Анджелис с 45 точки заема първо място в Западната конференция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация