"Историята на Лео Меси в Барса все още не е приключила"

14:09
"Историята на Лео Меси в Барса все още не е приключила"

Президентът на Барселона Жоан Лапорта за пореден път изрази надежда, че някой ден клубната легенда Лионел Меси ще се завърне на “Камп Ноу” след раздялата между двете страни през миналото лято.

“Мисля и се надявам, че историята на Лео Меси в Барса все още не е приключила. Смятам, че е наша отговорност да гарантираме, че тази история, която все още е отворена и не е завършена, ще има момент, в който ще се развие така, както трябваше, и че този път ще има много по-прекрасен край. Морално като президент на Барса мисля, че направих това, което трябваше. Но също така като президент на Барса и като човек смятам, че съм му задължен”, заяви Лапорта пред ESPN.

Шефът на каталунците също така обсъди и темата с възможния трансфер на Френки де Йонг в Манчестър Юнайтед. “Той все още е наш играч, наистина го харесваме. Получихме някои оферти за Френки, но засега не сме ги приели, защото искаме да говорим с него и да разберем какво иска той. Трябва да изясним някои аспекти на неговата ситуация”, добави той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация