Йомов се завръща в игра за мача с Черно море

06:42
Йомов се завръща в игра за мача с Черно море

Крилото на ЦСКА - София Георги Йомов ще се завърне в игра днес. Той не е бил на терена от нулевото равенство с Ботев (Пловдив) на 19 май. Йомов бе част от състава на България за мачовете от Лигата на нациите, но не взе участие в нито един от тях заради травма в глезена. Тя не му позволи и да се подготвя с “червените” в Австрия, като той се прибра преждевременно от лагера на тима, за да се подложи на допълнителни процедури. Футболистът тренира пълноценно от седмица, като все още не е ясно дали ще започне като титуляр днес. 


Съществува вероятност Саша Илич да поднесе изненада и с включването на младия Асен Дончев в стартовите 11. В титулярния състав се завръща и капитанът Юрген Матей, но Мено Кох може и да седне на пейката, за да бъде съхранен за реванша с Македония (Гьорче Петров). Той не проведе пълноценна подготовка и ако играе днес, ще му се съберат три мача в рамките на 7 дни. 


Преди двубоя със северномакедонците в четвъртък ще се проведе и второто издание на “Армейския следобед”, съобщиха от ЦСКА - София. Събитието започва в 17:00 часа, а мачът е от 20:00 часа. В сряда от 11:00 часа пък Саша Илич ще говори пред медиите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация