Валентич: Мачът с АПОЕЛ е възможност да се отърсим от негативната тенденция

20:38
Валентич: Мачът с АПОЕЛ е възможност да се отърсим от негативната тенденция

Наставникът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич сподели своите очаквания за реванша с АПОЕЛ (Никозия) от Лигата на конференциите. Вали се спря пред медиите при слизането на тима от автобуса за летище Пловдив. 

"Имаме достатъчно увереност да направим добър мач. Съжаляваме, че не спечелихме първия двубой, защото имахме положения. Все още мисля, че е 50 на 50 ситуацията. Те имат много повече напрежение, защото тяхната цел е да стигнат до груповата фаза с целия този бюджет, който влагат. Ако играем като през първия двубой, мисля, че имаме добри шансове да постигнем добър резултат. Никой не очакваше този старт на сезона, но това е футболът и понякога се случва. Най-важното е как ще реагират играчите. Това е нещо, което ние трябва да анализираме, но сега мачът за АПОЕЛ е възможност да се отърсим от тази негативна тенденция. Мисля, че сме по-добри от миналата година, но ни липсваше и малко късмет". 

"Много неща бяха срещу нас. Това глупаво правило за жълтите картони от миналия сезон да се запазват за новия. Това го има само в България. Това, което се случи с Тошко, ни повлия също. До момента не правим добър трансферен прозорец. Не сме взели играчи, които да влязат директно в първия отбор. Всички тези фактори влияят. Разбирам критиката срещу мен, но да се пускат лъжи срещу моите принципи, не съм съгласен. Откакто съм тук, само веднъж се обърнах към хората по този начин. Аз знам кой е Азрудин Валентич и знам как работя и какво давам за Ботев, но да се пускат такива фалшиви новини. Това е липса на уважение и невероятно фалшива новина. Ако трябва да платя хиляди евро, за да разбера кой пуска тази информация, ще го направя".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация