Юве показа характер и не се даде на Барса в голово шоу (видео)

05:57
Юве показа характер и не се даде на Барса в голово шоу (видео)

Барселона и Ювентус изиграха страхотен двубой, който обаче завърши без победител. Приятелската среща, която се проведе на стадион „Котън Боул“ в Далас, САЩ, приключи при резултат 2:2.


„Каталунците“ на два пъти повеждаха чрез Усман Дембеле в 34-тата и 40-ата минута, но „биаконерите“ не се предадоха и изравниха на два пъти с попадения на Мойс Кийн в 39-ата и 52-рата минута.


Мачът започна с натиск на Барса и пропуски на Усман Дембеле и Роберт Левандовски. Юве пък отговори с далечен шут на Анхел ди Мария.


В 34-ата минута „каталунците“ откриха резултата. Дембеле получи на дясното крило, успя да се справи с няколко защитници на торинци и с диагонален удар прати топката във вратата за 1:0.


Ювентус успя да отговори бързо и изравни в 39-ата минута. Хуан Куадрадо получи пас отляво, центрира успоредно на голлинията към Мойс Кийн, който отблизо засече във вратата за 1:1.


Само минута по-късно обаче Барселона си върна преднината, когато отново точен беше Дембеле. Французинът отново отбеляза подобен на първия гол, след като бе изведен по дясното крило, премина през няколко играчи на съперника и с левия крак стреля във вратата за 2:1.


Торинци обаче отново успяха да възстановят равенството в началото на втората част. В 52-ата минута Денис Закария изведе Мануел Локатели в пеналта, той спря топката за Кийн, който без забавяне я прати в мрежата за 2:2.


След това и двата тима имаха своите възможности за гол, но „каталунците“ повече могат да съжаляват, че не стигнаха до победата. В 69-ата минута те удариха две последователни греди в рамките на секунди. Първо Рафиня уцели левия стълб от фаул, а след това и Ансу Фати също нямаше късмет и нацели гредата.


В края на срещата Барса имаше още две страхотни възможности пред Ансу Фати и Мемфис Депай, но и двамата бяха отказани от отличните намеси на вратаря Матия Перин и в крайна сметка мачът завърши без победител.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация