ПАОК взима двойна премия за бой над Левски

08:19
ПАОК взима двойна премия за бой над Левски

В отбора на ПАОК са увеличили двойно премиите на играчите, ако отстранят Левски. Преди първата среща в София на футболистите на гръцкия тим са им били обещани едни пари, сега обаче те са вдигнати драстично, тъй като задача пред „двуглавите орли“ е доста тежка. Те паднаха с 0:2 на „Герена“, въпреки че бяха сочени за фаворит.


Иначе, по време на тренировката във вторник, треньорът на ПАОК Разван Луческу е изпробвал за първи път планираната титулярна формация за мача със „сините“. Заниманието сутринта е преминало в няколко фази. След загрявката са се провели упражнения за притежание на топката на малко пространство, последвани от варианти за развитие на атаката, а в нейния край е проведена двустранна игра.


Медиите в Гърция пишат още, че Луческу е приготвил и тактическа хитрост за предстоящия реванш в Лигата на конференциите срещу Левски. 53-годишният румънец възнамерява да заложи на германското дясно крило Халид Нарей в ролята на централен нападател. Втората възможност е новото испанско попълнение Брандън Томас, който обаче още не е напълно готов за титулярния състав.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация