Официално: Манчестър Юнайтед привлече Лисандро Мартинес

19:27
Официално: Манчестър Юнайтед привлече Лисандро Мартинес

Манчестър Юнайтед официално представи Лисандро Мартинес. 24-годишният защитник пристига от Аякс за 57 милиона евро плюс 10 милиона в бонуси. Аржентинецът подписа 5-годишен договор, като клубът има опция за удължаването му с още една година.

“Чест е да се присъединя към този велик клуб. Работих много, за да стигне до тук, а сега ще работя още повече. Имах щастието да съм част от успешни отбори и искам да продължа и в Манчестър Юнайтед. Напълно вярвам, че с този мениджър и щаб, заедно с новите ми съотборници ще успеем да го направим.

Искам да благодаря на Аякс и феновете им за подкрепата. Имах невероятен период там, но чувствам, че това е правилният момент да се изпробвам в друга среда. Сега съм в перфектният клуб, за да направя това”, сподели Мартинес.

Аржентинският национал, чийто прякор е Касапина от Амстердам, ще получава по 120 000 лири на седмица. Той е третото лятно попълнение на “червените дяволи” след левия краен бранител Тайрел Маласия и Кристиан Ериксен. След идването на Мартинес в клуба вече има седем играчи на този пост и Тен Хаг се надява до затварянето на трансферния прозорец да се раздели с Ерик Байи, Фил Джоунс и Аксел Туанзебе.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация