Ще успее ли ЦСКА да прекърши съпротивата на Македония Гьорче Петров?

07:21
Ще успее ли ЦСКА да прекърши съпротивата на Македония Гьорче Петров?

Днес ЦСКА - София ще се изправи срещу Македония (Гьорче Петров) в среща реванш от втория предварителен кръг на Лига на конференциите. Двубоят на стадион “Българска армия” ще започне в 20.00 часа.


“Червените” се представиха неубедително в първия мач преди седмица, който се игра на тренировъчно игрище в Скопие и завърши 0:0, но ако искат да сбъднат мечтата си за трето поредно влизане в групи на европейски клубен турнир, са задължени да елиминират непретенциозния си съперник.


Още повече, че като домакини ще имат и подкрепата на публиката, която не е никак маловажен фактор.


Добрата новина за наставника Саша Илич е, че вече може да разчита на възстановения Георги Йомов. Крилото влезе като резерва в шампионатния сблъсък с Черно море.


Предвид лошата физическа форма на новото попълнение Назон, Кръстев отново ще поведе “червената” атака. Интересно е кои двама състезатели ще му помагат по фланговете. От началото на сезона Илич прави доста ротации на тези позиции, а с претенции за титулярно място са Шопов, Туфегджич, Гарсес, Йомов и Дончев. Последният вкара победния гол за минималния успех с 1:0 над Черно море в понеделник.


Не е изключено Шопов да започне, а зад него да се подвизават Юга и Вион.


Вероятен състав на ЦСКА - София: Бусато, Турицов, Матей, Петров, Де Нойер, Вион, Юга, Гарсес, Шопов, Йомов, Кръстев


Вероятен състав на Македония: Стевковски, Илиевски, Личина, Мишевски, Зука, Емини, Адем, Алексовски, Стойкоски, Скендери, Джурджевич

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация