Ботев се готви да обърка сметките на АПОЕЛ в Никозия

07:52
Ботев се готви да обърка сметките на АПОЕЛ в Никозия

Ботев (Пловдив) се изправя срещу АПОЕЛ (Никозия) в мач реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Първият двубой на стадион "Васил Левски" завърши наравно 0:0, така че всичко ще се реши днес на "ГСП Арена" в кипърската столица.


"Канарчетата" започнаха много зле новия шампионат в efbet Лига и записаха три поредни загуби в първите си срещи от първенството - срещу Хебър, Ботев (Враца) и Арда. Въпреки това наставникът на пловдивчани Азрудин Валентич е оптимист, че отборът има реални шансове да отстрани АПОЕЛ и да продължи напред в надпреварата.


Ботев няма кадрови проблеми като изключим ситуацията с Тодор Неделев, който се възстановява от травма в главата след катастрофа с автобуса на националния отбор в Грузия. За Кипър не пътува и нападателят Антоан Бароан, който има проблеми с дисциплината и не бе взет от старши треньора за двубоя.


АПОЕЛ от своя страна е много активен в последно време на трансферния прозорец и в последните няколко дни привлече трима нови футболисти, включително и един от капитаните на България Георги Костадинов.


АПОЕЛ - Ботев (Пловдив)


Вероятни състави: 


БОТЕВ: 13. Ханкич, 4. Генев, 18. Супрайен, 44. Пунчец, 3. Конате, 17. Минков, 6. Мертенс, 22. Рабей, 15. Ето'о 10. Току, 9. Секулич 


АПОЕЛ: 27. Белец, 42. Уийлър, 35. Поликарпу, 15. Креспо, 14. Чебаке, 8. Лукас, 6. Даушвили, 21. Теодору, 44. Сарфо, 20. Гомес, 9. Малика 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация