Роналдо иска да преподпише с Ман Юнайтед и да играе под наем в друг отбор

17:31
Роналдо иска да преподпише с Ман Юнайтед и да играе под наем в друг отбор

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо продължава да отказва да държи на позицията си, че иска да напусне тима и да премине в отбор, който ще се състезава на добро ниво в Шампионската лига, информира пресата в цяла Европа.

Неговият мениджър Жорже Мендеш е поставил ясно на масата в срещата с ръководството във вторник идеята на своя клиент, която е контракът на капитана на Португалия да бъде удължен с една година, след което той да бъде пратен под наем в друг тим без да бъде плащана трансферна сума. Самият Роналдо е готов драстично да намали финансовите си претенции, за да успее да се споразумее с някой от желаните от него отбори. Шефовете на Манчестър Юнайтед продължават да се надяват той в крайна сметка да склони да изиграе сезона на "Олд Трафорд", тъй като има контракт за още година, а също така от ръководството продължават да таят надежди, че в крайна сметка не е ясно дали ще се намери тим, който да изпълни желанията на Кристиано.

Вариантите пред звездата обаче остават все по-малко, тъй като до този момент категоричен отказ да го привлекат той е получил от Челси, където Томас Тухел се е противопоставил на подобна сделка, в Байерн (Мюнхен) също бяха твърди, че подобно развитие не се вписва в политиката на клуба, а пък феновете на Атлетико (Мадрид) дикретно отхвърлиха възможността за такъв ход и дори излязоха с нарочна декларация.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация