Стоилов: Оттук нататък всички отбори ще бъдат под нивото на ПАОК

05:27
Стоилов: Оттук нататък всички отбори ще бъдат под нивото на ПАОК

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изрази задоволство, след като "сините" елиминираха солунския гранд ПАОК в Лигата на конференциите. Мъри поздрави всички левскари и заяви, че това е "исторически" ден.


"Това бяха два мача обединени в един. Исторически ден, да не кажа в последните десетина години. Успяхме да върнем европейското поведение на Левски, поздравявам всички левскари, знам, че тръпката им беше голяма! ПАОК имаше инициативата с топката, искахме да ги притиснем и ние, справихме се прекрасно във фаза "защита", отбелязаха ни щастлив гол, и нашият беше такъв. Имахме след това две-три възможности за гол, за да решим всичко. 


Елиминацията, която направихме, е напълно заслужена - в София имахме пет голови положения. Те мислеха, че лесно се връщат два гола, но не отчетоха, че в първата среща имаха половин положение, а ние пет, но това са си техни проблеми. Познавам се с треньора им. Върнахме надеждата, реалист съм, имахме чудесни десет месеца. Знам, че в следващия кръг ще трябва да търсим головите ситуации. 


Дайте да се порадваме първо на елиминацията на ПАОК, всички отбори оттук нататък ще бъдат под нивото на ПАОК, все още имаме проблеми в завърващата фаза. Калява се този отбор, трупа всеки ден футболна увереност, футболна мазнинка. На "Герена" имаме същата атмосфера, даже по-добра. До края на август ще мислим изцяло за представянето си в евротурнирите", заяви Станимир Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари