Левандовски за Байерн: Някои хора не казват истината

08:35
Левандовски за Байерн: Някои хора не казват истината

Нападателят на Барселона - Роберт Левандовски обвини бившия си клуб Байерн в лъжа. Полякът заяви, че ръководството на баварците е излъгало феновете за причините за неговото напускане, защото е искало да им замаже очите.

 
След дълга сага Левандовски премина в Барселона срещу 45 млн. евро, но месеци наред ръководството на Байерн отказваше да изпълни искането му. Нападателят бе попитан дали е поискал да си тръгне, защото се появиха слухове, че Байерн може да вземе Ерлинг Халанд, който впоследствие отиде в Манчестър Сити. 

 
„Не, трансферът ми няма нищо общо с Ерлинг. Аз съм човек, който говори истината, дори когато това не е добре за мен. Истината е по-важна. Не искам да казвам какво точно се случи. Но ако въпросът е дали съм си тръгнал заради Халанд – не. Не виждах проблем той да дойде в Байерн. Но някои хора не казват истината. За мен е много важно винаги да съм ясен, а за някои това беше проблемът. Виждах, че нещо не се получава и си казах, че това е добър момент да напусна Байерн и да отида в Барселона.

 
Всичко, което се случи в последните седмици преди трансфера, беше политика. Клубът се опита да намери причина, която да представи пред феновете, защото преди това им беше трудно да обяснят на привържениците защо напускам. И трябваше да го приема, въпреки че се изговориха много измислици и глупости за мен. Не са верни, но аз знам, че феновете ме подкрепят, дори и в този период“, заяви Левандовски.

 
Левандовски си тръгна от Байерн след 8 години в клуба, в които вкара 344 гола в 375 мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация