Чави: Левандовски е разочарован

18:32
Чави: Левандовски е разочарован

Барселона завърши предсезонното си турне в САЩ с победа над Ню Йорк Ред Булс с 2:0 в Ню Джърси. Каталунците вече изиграха пет контроли и нямат загуба. Новото попълнение Роберт Левандовски игра в три от мачовете, но не успя да отбележи гол.

"Турнето беше позитивно като цяло. Имаме още работа, но съм доволен. Левандовски е разочарован, но това е нормално. Същото нещо се случи с Луис Суарес, когато дойде. Ще започне да вкарва", коментира Чави Ернандес след двубоя.

Наставникът на Барса говори и за ситуацията с Френки де Йонг: "Не съм давал никакви сигнали на Френки де Йонг. Ще видим какво ще се случи, тъй като има доста време до каря на август. Това, че Френки играе като централен защитник, не означава нищо. Това е предсезонна подготовка и изпробваме играчи на различни позиции. Аз не изпращам сигнали, казвам нещата директно на играчите".

Чави коментира представянето на Усман Дембеле и Рафиня, които се отличиха с много силна игра по време на контролите: "Обичам Дембеле като играч. Вярвам му много и той го знае. Откакто пристигнах, той прави разликата. Имаше 13 асистенции миналата година. Представете си, ако започне да вкарва голове. Рафиня е страхотно попълнение за Барса. Не само за този сезон, но и за бъдещето. Искам да имам по двама титуляри за всяка позиция. Това е хубав проблем, който да имаш. Миналата година имахме малък състав".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация