"Олд Трафорд" посрещна с аплодисменти Роналдо

18:40
"Олд Трафорд" посрещна с аплодисменти Роналдо

Кристиано Роналдо се появи на “Олд Трафорд” и започна като титуляр за Манчестър Юнайтед в днешната проверка срещу Райо Валекано, която стартира в 18:00 часа. Това е финална контрола за тима преди старта на сезона в Премиър лийг след седмица и ще се играе пред напълно разпродадени трибуни на “Театъра на мечтите”.

За 37-годишния нападател това са дебютни минути за лятото, защото той изобщо не се яви за подготовка, а се завърна в Манчестър едва преди няколко дни и тренираше с резервите.

Публична тайна е, че Роналдо се опитва да си уреди трансфер в клуб, който ще играе в Шампионската лига, но независимо от това новият мениджър на Юнайтед Ерик тен Хаг не демонстрира лоши чувства към него и иска да го задържи в състава си.

Този следобед Кристиано беше посрещнат добре и от феновете пред стадиона, които даже го аплодираха, а самият играч раздаде автографи. При самата поява на CR7 на терена за загрявката пък почти всички по трибуните започнаха да му ръкопляскат. 

На топло посрещане се радваше и Тен Хаг, който за първи път излезе на "Олд Трафорд" в ролята си на мениджър на клуба.

Вчера Манчестър Юн отстъпи с 0:1 от Атлетико Мадрид в друга проверка, която се игра в Осло. Днешните стартовите 11 са изцяло нови в сравнение с въпросния двубой в Норвегия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация