Тен Хаг: Кристиано не е на нивото на останалите в отбора

14:30
Тен Хаг: Кристиано не е на нивото на останалите в отбора

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо направи кратък коментар за своето завръщане с екипа на „червените дяволи“. След като португалецът пропусна почти цялата предсезонна подготовка на отбора в търсене на други възможности за бъдещето си, вчера той се завърна в игра за 20-кратния шампион на Англия. Кристиано започна като титуляр в контролата с Райо Валекано, от която изигра само едно полувреме, след което си тръгна от стадиона преди края на двубоя. Феновете обаче посрещнаха топло 37-годишния голаджия, който по-късно вечерта написа в социалните мрежи, че е „щастлив от завръщането си“.

Непосредствено преди вчерашната проверка на „Олд Трафорд“ Ерик тен Хаг коментира състоянието на Кристиано Роналдо по следния начин:

„Той не е на нивото на останалите в отбора, защото пропусна много седмици. Има нужда от мачове и много тренировки“, заяви Тен Хаг.

Манчестър Юнайтед започва сезона с домакинство срещу Брайтън на 7 август, като ще е интересно да се види дали Роналдо ще вземе участие в този двубой.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация