Роналдо: Лукаку и Лаутаро Мартинес са почти перфектната двойка в атака

15:22
Роналдо: Лукаку и Лаутаро Мартинес са почти перфектната двойка в атака

Бившият нападател на Интер Роналдо дава големи шансове на тима да си върне титлата в Серия “А” през идния сезон. В основата на неговия оптимизъм е завръщането на Ромелу Лукаку, който идва под наем от Челси. С белгиеца в редиците си отборът от “Джузепе Меаца” триумфира със Скудетото през сезон 2020/21, но след това, вече без него, отстъпи в битката с Милан.

Интер можеше да финишира първи и през миналата кампания. Дори бих казал, че в един момент отборът даже вече беше станал шампион”, обясни Феномена пред “Гадзета дело спорт”.

А сега и Лукаку е обратно в състава, а той може да направи разликата в Италия. Двамата са с Лаутаро Мартинес са почти перфектната двойка в атака”, добави Роналдо.

“Не мога да предскажа дали Интер наистина ще си върне първото място, но е сред фаворитите. През последния сезон тимът не успя, защото загуби дербито и като цяло не се справи добре в период от два месеца на трудности. В такива моменти се нуждаеш от кураж, за да взимаш трудните мачове, а не да завършваш наравно в тях. В такива случаи е хубаво да се доверяваш на футболист като Лукаку. С него става по-лесно”, каза още бразилската легенда.

“Нерадзурите” започват в Серия “А” на 13 август с визита на Лече.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация