Реал продължава да търси алтернатива на Бензема, но...

07:14
Реал продължава да търси алтернатива на Бензема, но...

Реал Мадрид продължава търсенето на нов нападател. В клуба са наясно, че в дългосрочен план трябва да намерят алтернатива на Карим Бензема и в момента се разглеждат различни кандидати. На "Сантиаго Бернабеу" обаче не смятат да прибързват с решението си и дори са склонни да изчакат до януари, за да намерят най-подходящият футболист за тази роля, твърди "Марка".


34-годишният Бензема е в най-добрата форма в кариерата си и стига да не е контузен, той ще води атаката на отбора и през новия сезон. Точно затова и шефовете на "Белия балет" могат да си позволят да не бързат с решението си и да изчакат до намирането на точния играч.


Всъщност Реал търси алтернатива на Бензема от доста време, но до момента това се оказва трудна задача. Първоначално се очакваше това да бъде Лука Йович, но сърбинът тотално се провали на "Бернабеу". След това Флорентино Перес имаше намерение да вземе Килиан Мбапе или Ерлинг Халанд, но в крайна сметка те избраха други опции за продължаване на кариерите си.


Така търсенето на нов нападател за бъдещето продължава. Междувременно отново основната отговорност в атаката на Реал ще лежи на плещите на Бензема, който в момента почти няма алтернатива, особено след като клубът се раздели с Лука Йович и Борха Майорал, а Мариано Диас е желан от Селта и Фенербахче.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация