Конте: Предсезонната подготовка протече добре

22:05
Конте: Предсезонната подготовка протече добре

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте, който дойде в клуба миналия ноември, е готов да изкара първия си цял сезон начело на "шпорите". "Трябва да се безупречни на терена и да не ставаме претенциозни или арогантни. Не трябва да си мислим, че само за 7 месеца сме стопили разликата със Сити, Ливърпул и Челси, която е създавана толкова години. В тази група бих сложил и Манчестър Юнайтед, но те страдаха последните години, за разлика от Сити и Ливърпул", казва италианският специалист.

"Предсезонната подготовка протече добре, беше уморителна, защото трябваше да пътуваме между Република Корея и Израел. Но успяхме да работим добре, както в тактическо отношение, така и във физическо. Трябваше за интегрираме нови футболисти, като Перишич, който идва след контузия, или Бусума, който беше с КОВИД-19. Доволен съм, че можем да работим, без да започваме всичко отначало, както се наложи през ноември. Тогава беше много трудно, трябваше да наложа идеите си, започвайки от нулата", призна Конте.

"За нас Кейн и Сон са много важни футболисти, които могат да играят във всички големи отбори. Виждам, че са много концентрирани и доволни. Ръководството запази базата на отбора и се опитва да надгражда като качество и количеството, защото ще участваме в четири турнира. Двамата усещат, че вървим по прав път", каза още Антонио Конте.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация