“Кой, по дяволите, е Садио Мане?"

12:30
“Кой, по дяволите, е Садио Мане?"

Президентът на Айнтрахт Франкфурт Петер Фишер очевидно не е впечатлен от новото попълнение на Байерн Мюнхен. Неговият клуб е домакин на баварците утре, когато стартира новият сезон в Бундеслигата. Във Франкфурт започват с повишен ентусиазъм, след като миналия сезон спечелиха Лига Европа.

“Кой, по дяволите, е Мане? Между другото, ние винаги се справяхме относително добре с Роберт Левандовски”, заяви Фишер. Последното твърдение спорно, тъй като полският нападател има 15 гола в 19 мача срещу Айнтрахт. Президентът на клуба от Франкфурт очаква “вълнуваща атмосфера на стадиона”. “Разбира се, че имаме шансове, но ако мачът завърши наравно, няма да се разплача”, допълни той.

Наставникът на Айнтрахт Оливер Гласнер, който работи с Мане по време на престоя си в Залцбург, се изказа доста по-ласкаво за сенегалския нападател: “Радвам се, че Садио е в Бундеслигата. Минаха 10 години, откакто се запознах с него. Той беше младо момче, което точно беше изпаднало от френската втора дивизия в трета дивизия. Говореше само френски, но имаше огромен талант. Беше много амбициозен и имаше ясна идея. Когато говорихме да научи немски, той каза, че иска да научи английски, защото иска да играе във Висшата лига”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация