Спартак Варна иска Николай Киров за треньор

12:34
Спартак Варна иска Николай Киров за треньор

Спартак Варна ще се опита да убеди Николай Киров да им стане старши треньор. "Соколите" започнаха кошмарно сезона и след 4 кръга имат едно равенство, 3 загуби и голова разлика 1:12. Единствената точка дойде в домакинството с Пирин Благоевград. 

В последните две гостувания Спартак падна с по 0:5 от Лудогорец и Левски, а на старта претърпя домакинско поражение от Славия с 0:1.

В петък варненци приемат друг новак в efbet Лига Хебър (Пазарджик). Пред наставника Васил Петров и отбора е поставен ултиматум за първа победа. Ново поражение може да коства поста на младия треньор, който така или иначе води отбора без лиценз. 

Такъв притежава Георги Иванов-Геша, който работи в клуба. Той обаче е отказал да поеме състава, ако се стигне до раздяла с Петров.

На хоризонта е изплувала опцията с Николай Киров, който в момента е без работа. Доскоро той бе фаворит за нов наставник на Ботев Пловдив, но двете страни така и не успяха да се разберат.

Белия бе считан и за фаворит за нов селекционер на националния отбор, но Борислав Михайлов се довери на сърбина Младен Кръстаич.

Ако Спартак Варна се разбере с бившия треньор на ЦСКА 1948, Арда и Ботев (Пд), то почти сигурно на Васил Петров ще му бъде предложено да влезе в щаба като помощник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация