Агуеро смята, че Арсенал ще се бори за титлата

18:15
Агуеро смята, че Арсенал ще се бори за титлата

Серхио Агуеро смята, че Арсенал може изненадващо да се намеси в борбата за титлата на Англия. След като изпуснаха място в Шампионската лига в края на миналия сезон, но направиха много сериозна лятна селекция, която включваше привличането на Габриел Жезус и Олександър Зинченко от Манчестър Сити.

“Кандидатите ми за титлата са Манчестър Сити, мисля, че те могат отново да спечелят, Ливърпул, Челси и добавям Арсенал, който се подсили много добре и игра много силно в контролите”, заяви Агуеро.

“Битката ще е оспорвана, но трябва да трябва да следим представянето на Арсенал, където изграждат страхотен проект с помощта на Артета и мисля, че тази година ще дадат поводи на хората да говорят за тях”, допълни легендата на Манчестър Сити.

Според Агуеро неговият сънародник Хулиан Алварес, който бе привлечен от Ман Сити, ще има успехи на “Етихад”: “Хулиан има всички предпоставки да успее в Сити. Той вече го показа в мачовете, в които игра, и дори вкара гол и то срещу Ливърпул. Той е скромно момче, който изглежда срамежлив, но когато става дума за тренировки или битка на терена, той е един от най-добрите. Работи много, раздава се и не спира да тича. Моят съвет към него е да бъде себе си, да слуша и да се учи”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация