Роналдо може да е тититуляр срещу Брайтън по принуда

18:25
Роналдо може да е тититуляр срещу Брайтън по принуда

Кристиано Роналдо може да излезе като титуляр още в първия мач на Манчестър Юнайтед от новия сезон, въпреки че португалецът пропусна почти цялата предсезонна подготовка на отбора. Причината за това е, че според „Ди Атлетик“ Антони Марсиал, за когото се очакваше, че ще започне на върха на атаката на „червените дяволи“, е получил контузия и със сигурност ще пропусне двубоя с Брайтън.

Роналдо, който очевидно се стреми към трансфер в отбор, с който може да играе в Шампионската лига, записа първи минути в контролата с Райо Валекано в неделя. Тогава той бе заменен на почивката, след което напусна стадиона преди края на самия двубой. Ерик тен Хаг пък определи това поведение като „неприемливо“.

Очакванията бяха, че Тен Хаг няма да залага на Кристиано като титуляр в първите няколко мача от сезона, но непредвидената контузия и липсата на алтернативи може да принуди нидерландеца да промени плановете си.

Утре Тен Хаг ще даде пресконференция, на която ще разкрие и повече подробности за състоянието на Марсиал и своите планове за своя дебют в Премиър лийг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация