Лудогорец без четирима титуляри в Загреб

07:12
Лудогорец без четирима титуляри в Загреб

Лудогорец игра много силно в първия мач от третия квалификационен кръг на Шампионска бига срещу Динамо Загреб, но загуби с 1:2. Въпреки това, с оглед на играта, всички в Разград остават оптимисти за реванша на „Максимир“ следващия вторник.


Треньорът Анте Шимунджа обаче ще има много проблеми със своя тим, пише „Мач Телеграф“. Той почти сигурно няма да може да разчита на четирима твърди титуляри – наказаният Бърнард Текпетей, както и контузените Каули Оливейра, Серджио Падт и Клод Гонсалвеш.


Така само в рамките на около 20 дни – от първия мач с Шамрок Роувърс, спечелен с 3:0, словенският специалист няма да може да разчита на шестима играчи, защото към гореизброените четирима трябва да прибавим и вече продадените Алекс Сантана и Пиерос Сотириу.


За разлика от първия мач с Динамо Загреб в Разград, ще има и една добра новина за Шимунджа. Става дума за изтеклото наказание на Мануел Шоу. Така той ще е титуляр до Якун Пьотровски в средата на терена, освен ако треньорът на реши да заложи на Иван Йорданов, който не игра никак лошо в първия мач с хърватския гранд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация