Антов влезе като резерва при успех на Монца за Купата на Италия

07:49
Антов влезе като резерва при успех на Монца за Купата на Италия

Българският национал Валентин Антов направи силно включване от резервната скамейка за своя Монца при победата с 3:2 над Фрозиноне в двубой от първия кръг на турнира за Купата на Италия. 


Българинът направи няколко важни намеси в отбрана, които запазиха аванса на неговия тим и продължаването напред. Той взе участие и при атаката, довела до победния гол за новака в Серия А. Следващият съперник на Монца е Удинезе. 


Двубоят започна отлично за тима на Силвио Берлускони, като полувремето завърши с аванс от два чисти гола, дело на Матия Валоти (25-дузпа) и Джанлука Капрари (43-дузпа). 


След почивката обаче настъпи обрат и Фрозиноне изравни с голове на Хамза Хауди (52) и Бендамин Ласине Коне (56). В самия край на мача Кристиан Гюткяер обаче донесе победното попадение за Монца


В друг мач от вечерта Парма отстрани Салернитана като гост с 2:0. И двата тима създадоха множество шансове. Симоне Романьоли удари греда за Парма. Всичко се реши след почивката. Дриса Камара откри в 59-ата, а в 74-ата Валентин Михайла сложи точки на спора. Следващият съперник на Парма е Бари, елиминирал Верона.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация